Satelliittikatu 18 57210 SAVONLINNA | Vaihde: 020 730 5990

Verkkotilaus

Täyden palvelun ilmastointi- ja putkiurakointiliike

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Savonlinnan LVI-Palvelu Oy
Satelliittikatu 18
57210 SAVONLINNA

Y-tunnus: 0949876-5
Puh: 0400 207 208

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Savonlinnan LVI-Palvelu Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Aukioloajat

Myymälä ja työnjohto
ma-pe klo 7.00–16.30

Huolto ma-pe klo 7.00–15.30

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 30Jaa

LVI-työt kokeneelta ammattilaiselta Savonlinnassa

Ammattilaisen tunnistaa huolellisesti ja sopimuksen mukaan loppuun asti tehdystä työstä – olipa kyseessä sitten hananvaihto tai laaja saneerausurakka. Savonlinnan LVI-palvelu Oy on joustava sopimuskumppani, jonka kanssa on helppo toimia.

Savonlinnan LVI-Palvelu Oy on vuonna 1993 perustettu ilmastointi- ja putkiurakoinnin erikoisliike. Liikkeemme sijaitsee Savonlinnassa, josta toiminta-alueemme ulottuu lähikuntien alueelle. Tarjoamme palveluitamme kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille, teollisuudelle ja julkisen sektorin toimijoille.

Putki- ja ilmastointiurakoinnit kaikissa kohteissa

Hoidamme LVI-työt ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Teemme putki- ja ilmastointiurakointia asuin-, liike- ja teollisuusrakennuksissa.

Olemme erikoistuneet julkiseen rakentamiseen ja perusparannuskohteisiin. Vahvuutenamme ovat vaativat LVI-kokonaistoimitukset. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaalle lisäarvoa tuova, laadukas ja elinkaarikustannuksiltaan edullinen lopputuote.

LVI-työt vaativissakin kohteissa

Meillä on pitkä ja laaja kokemus LVI-tekniikan toimittajan tehtävistä. Olemme hankkineet kokemuksemme laadullisesti vaativissa ja aikataulullisesti tiukoissa kohteissa

Olemme osa LVI-Bioneerit-konsernia. Noudatamme laatujärjestelmää ja meillä on ollut AAA-luottoluokitus vuodesta 1999 lähtien. Yrityksemme on merkitty ennakkoperintärekisteriin, työnantajarekisteriin ja alv-rekisteriin.

Meidät on helppo löytää, sillä toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Uudet ja nykyaikaiset konttori- ja myymälätilamme toimivat Savonlinnan Satelliittikadulla. Ota yhteyttä tai tule käymään paikan päällä!

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme!

Valtio avittaa hiili­neutraaliin lämmittämiseen siirtymisessä

Suomen hallitus on asettanut kunnianhimoisen tavoitteen tehdä Suomesta hiilineutraali maa vuoteen 2035 mennessä ja se on sitoutunut Pariisin ilmastosopimukseen.
Muun muassa tämän tavoitteen saavuttamiseksi on syyskuun alusta alkaen voinut hakea ely-keskukselta 4 000 euron avustusta öljylämmityksen vaihtamisesta kaukolämpöön, maalämpöön tai ilma-vesilämpöpumppuihin.
Järjestelmämyyjä Netta Herranen Savonlinnan LVI-Palvelusta kertoo, että tällä hetkellä ilmavesipumppu on lämmitysjärjestelmänä maalämpöä ylivoimaisesti suositumpi.
- Ilmavesipumppu toimii samalla periaatteella kuin maalämmössä. Laitteessa on kaksi lämmönvaihdinta: höyrystin ja lauhdutin. Ilmavesilämpöpumppu ottaa lämmitysenergiaa ulkoilmasta ja siirtää energian kiinteistön ja käyttöveden lämmitykseen useimmiten sisäyksikkönä toimivan energiavaraajan kautta.

Hakemusten käsittely ruuhkautunut
Herrasen mukaan tukihakemuksia ely-keskukselle on tehty runsaasti ja asiakkaat odottavat vastauksia, koska käsittely on ruuhkautunut. 6. marraskuuta päivitetyn tiedon mukaan käsittelyaika on tällä hetkellä 3-6 kuukautta. Tukirahoista on käytetty jo puolet ja ely-keskuksen mukaan rahaa jaetaan niin kauan kuin sitä riittää.
- Avustuksen saamisen ehtona on, että öljylämmitys poistetaan käytöstä, Herranen muistuttaa.
Ilmavesipumpun toinen vaihtoehto on maalämpö. Siinä porataan maakaivo tai vaihtoehtoisesti putket upotetaan peltoon.
Maalämmön idea on lämmön talteenotossa. Maalämpöä on ollut niin kauan, kun aurinko on paistanut ja varastoinut lämpöä luonnon omiin lämmönvaraajiin: maaperään, kallioon ja vesistöihin.

Maalämpö tulee joko poratusta kaivosta tai maan alle kätketystä putkistosta

Maalämmön toimintaperiaate on jääkaapeista tuttu, kylmän asemasta laite vain pumppaa lämpöä. Lämpö kerätään maasta putkiston avulla. Putkisto voidaan sijoittaa maahan joko kaivamalla se maaperään tai poraamalla kaivo kallioon.
Pienempiin taloihin rakennetaan kompakti lämmitysyksikkö, jossa on varaaja mukana. Suurempaan rakennukseen tarvitaan järeämpi järjestelmä. Nykyään on mahdollisuus tehdä maalämpö ja vesilämpöpumppu jopa teollisuushalleihin.
- Jokaiselle asiakkaalle tehdään oma suunnitelma ja energialaskelma, joka riippuu talon iästä, kunnosta, ikkunoista, talon erityksistä ja koosta, Herranen kertoo.
Hän ennustaa, että ensi kevät tulee olemaan vanhojen lämmitysjärjestelmien uusimisen kulta-aikaa Suomessa, kun lämmityskausi päättyy ja hakemukset on käsitelty.


Juttu julkaistu Savonmaa lehdessä 11.11.2020 08:29



Tiesitkö, että Savonlinnan LVI-Palvelu Oy:llä on käytössä ns. nollalahjapolitiikka?