Satelliittikatu 18 57210 SAVONLINNA | Vaihde: 020 730 5990

Täyden palvelun ilmastointi- ja putkiurakointiliike

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Savonlinnan LVI-Palvelu Oy
Satelliittikatu 18
57210 SAVONLINNA

Y-tunnus: 0949876-5
Puh: 0400 207 208

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Savonlinnan LVI-Palvelu Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Aukioloajat

Myymälä ja työnjohto
ma-pe klo 7.00–16.30

Huolto ma-pe klo 7.00–15.30

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 30Jaa

LVI-työt kokeneelta ammattilaiselta Savonlinnassa

Ammattilaisen tunnistaa huolellisesti ja sopimuksen mukaan loppuun asti tehdystä työstä – olipa kyseessä sitten hananvaihto tai laaja saneerausurakka. Savonlinnan LVI-palvelu Oy on joustava sopimuskumppani, jonka kanssa on helppo toimia.

Savonlinnan LVI-Palvelu Oy on vuonna 1993 perustettu ilmastointi- ja putkiurakoinnin erikoisliike. Liikkeemme sijaitsee Savonlinnassa, josta toiminta-alueemme ulottuu lähikuntien alueelle. Tarjoamme palveluitamme kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille, teollisuudelle ja julkisen sektorin toimijoille.

Putki- ja ilmastointiurakoinnit kaikissa kohteissa

Hoidamme LVI-työt ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Teemme putki- ja ilmastointiurakointia asuin-, liike- ja teollisuusrakennuksissa. LVI-urakoinnin lisäksi teemme asbestinkartoitus- ja asbestinpurkutyötä sekä ilmastointikanavien nuohousta.

Olemme erikoistuneet julkiseen rakentamiseen ja perusparannuskohteisiin. Vahvuutenamme ovat vaativat LVI-kokonaistoimitukset. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaalle lisäarvoa tuova, laadukas ja elinkaarikustannuksiltaan edullinen lopputuote.

LVI-työt vaativissakin kohteissa

Meillä on pitkä ja laaja kokemus LVI-tekniikan toimittajan tehtävistä. Olemme hankkineet kokemuksemme laadullisesti vaativissa ja aikataulullisesti tiukoissa kohteissa

Olemme osa LVI-Bioneerit-konsernia. Noudatamme laatujärjestelmää ja meillä on ollut AAA-luottoluokitus vuodesta 1999 lähtien. Yrityksemme on merkitty ennakkoperintärekisteriin, työnantajarekisteriin ja alv-rekisteriin.

Meidät on helppo löytää, sillä toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Uudet ja nykyaikaiset konttori- ja myymälätilamme toimivat Savonlinnan Satelliittikadulla. Ota yhteyttä tai tule käymään paikan päällä!

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme!


Puruveteen ja Pyhäjärveen toimitetut järvitaimenet tulivat Pro Agrian Pohjois-Karjalan kalanviljelylaitokselta Kiihtelysvaarasta. Kalanviljelijä Jarno Saukkonen kuljetti ja toimitti hyvän kokoiset kalanpoikaset veteen. Taustalla lahjoituksen tehnyt Simo Leinonen.

Puruvedessä ja Pyhäjärvessä on uutta kalastettavaa

– Sinne jäivät järveen iloisesti hyppelehtimään, todettiin marraskuun alkupäivinä Puruveden rannassa Kesälahdella.

Iloiset polskijat olivat järvitaimenen poikasia, joita lvi-alan yrittäjä Simo Leinonen kävi Puruveteen saattelemassa. Toisen, vähän isomman lastin järvitaimenia Leinonen oli Mika Leinosen kanssa jo aiemmin käynyt viemässä Pyhäjärveen.

Kalanpoikasten istutuksessa oli kyse yrityksen joululahjavarojen käyttämisestä yleishyödylliseen tarkoitukseen. Simo Leinosen ja Mika Leinosen yritykset LVI-Bioneerit Oy Kiteellä ja Savonlinnan LVI-palvelut Oy Savonlinnassa käyttävät tämän vuoden joulutervehdyksiin varaamansa rahat kalanpoikasistutuksiin alueemme suurimmissa järvissä Puruvedellä ja Pyhäjärvellä.

Järvitaimenta on nyt yritysvetoisesti istutettu molempiin järviin satoja yksilöitä ja tuhansien eurojen arvosta.

– Siellä ne ovat nyt kaikkien kalastettavissa, Leinonen sanoo.

Kalanpoikasista Pyhäjärvi sai hieman isomman osuuden kuin Puruvesi. Näin istutuskalojen määrä noudatteli kahden yrityksen välistä liikevaihtoa. Emoyhtiö Kiteellä toimii isommalla liikevaihdolla kuin tytäryhtiö Savonlinnassa.

Tiesitkö, että Savonlinnan LVI-Palvelu Oy:llä on käytössä ns. nollalahjapolitiikka? Lue lisää »