LVI-urakointia Savonlinnassa

Ota yhteyttä!

Savonlinnan LVI-Palvelu Oy tekee LVI-urakointia vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla sekä uudis- että saneerauskohteissa Savonlinnassa ja ympäryskunnissa. Hoidamme kaikki työt suurista ja vaativista projekteista pieniin korjaus- ja säätötöihin.

Kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta toteutukseen

Tarjoamme LVI-urakointia kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille, teollisuudelle ja julkisen sektorin toimijoille Savonlinnan seudulla. Vastaamme tarpeen mukaan kokonaisvaltaisesti hankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Monipuolisen osaamisemme ansiosta saat kaikki LVI-palvelut yhdeltä toimittajalta, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Liikkeemme sijaitsee Savonlinnassa, josta toiminta-alueemme ulottuu myös lähikuntien alueelle.

Yrityksellämme on RALA-pätevyys. Kun tarvitset kokenutta, ammattitaitoista ja sanansa mittaista LVI-urakoitsijaa, ota yhteyttä!

Katso yhteystiedot

Vesi- ja viemäriverkostopalvelut

Tarjoamme monipuolista vesi- ja viemäriverkostopalvelua, johon kuuluvat sekä uudiskohteiden vesi- ja viemäriverkostojen rakentaminen ja käyttövesiremontit pienine huoltotöineen että laajemmat rivi- ja kerrostalojen linjasaneeraukset.

Lämmitysjärjestelmien toimitus ja asennus

Toimitamme ja asennamme lämmitysjärjestelmiä sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Teemme esimerkiksi ilma-vesipumppujen ja maalämpöjärjestelmien asennukset omakotitaloihin ja taloyhtiöihin. Käytämme kotimaisten, tunnettujen valmistajien laadukkaita laitteita.

Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kaiken lämmitysjärjestelmän suunnittelusta asennukseen ja käyttöopastukseen. Autamme mielellämme asiakkaitamme valitsemaan juuri heidän kohteeseensa sopivan ratkaisun.

Pyydä tarjous

Teemme kaikki ilmastointityöt

Teemme ilmastointitöitä kaikenlaisissa kohteissa, niin pienissä kuin suurissakin. Saat meiltä siis sekä pienemmän mittaus- ja säätötyöt kuin laajemmat ilmastointisaneerauksetkin vahvalla ammattitaidolla.

Palvelumme kattavat:

  • ilmastointikanavien puhdistukset

  • ilmastoinnin mittaukset

  • ilmastoinnin säädöt

  • ilmastoinnin eristykset

  • ilmastointisaneeraukset.

Pyydä tarjous!

Huollot myös nopealla aikataululla

Teemme LVI-huolto- ja korjaustyöt nopeallakin aikataululla. Palveluihimme kuuluvat lämmitysjärjestelmien, käyttövesiverkoston ja ilmanvaihtoputkien huollot ja korjaukset yksityis- ja yritysasiakkaille Savonlinnan seudulla.

Lue lisää huolloista!

Yhteystiedot

Mika Leinonen

Mika Leinonen

Toimitusjohtaja
 040 503 6910

 mika.leinonen@lvi-bioneerit.fi

Vili Sallinen

Vili Sallinen
LVI-insinööri, amk
050 410 0389
vili.sallinen@sln-lvipalvelu.fi