Lämpöpumppujen myynti, asennus ja huollot Savonlinnassa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Myymme, asennamme ja huollamme lämpöpumput ja jäähdytyslaitteet Savonlinnassa. Tarjoamme ratkaisut kotitalouksien ja yritysten eri kokoisiin tarpeisiin.

Kaikki merkit kattavaa ammattitaitoa

Savonlinnan LVI-Palvelu Oy:n osaaminen kattaa myös lämpöpumput ja jäähdytyslaitteet. Myymme, asennamme ja huollamme kaikkia lämpöpumppuja ja jäähdytyslaitteita merkistä riippumatta.

 

Osaamme auttaa sopivan ratkaisun löytymisessä, olipa kyse sitten uuden lämpöpumpun asentamisesta tai varaosan löytämisestä vanhaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso yhteystiedot täältä

Myös isompien kiinteistöjen ja toimistotilojen tarpeisiin

Linnan Lämpöpumput Oy kanssa tehdyn liiketoimintakaupan johdosta palvelumme on monipuolistunut entisestään. Liiketoimintakaupan mukana saimme joukkoihimme henkilökuntaa, jolta löytyy erityistä lämpöpumppuihin ja jäähdytyslaitteisiin liittyvää ammattitaitoa.

 

Toimitamme kotitalouksien lämpöpumppujen ja jäähdytyslaitteiden lisäksi isompien kiinteistöjen maa- ja ilmavesilämpöpumput. Pystymme asentamaan myös muun muassa suurten toimistotilojen VRF-jäähdytysratkaisut. Tällöin saamme hoidettua jopa 50 sisäyksikköä yhdellä ulkoyksiköllä. Toiminta-alueemme kattaa Savonlinnan ja lähikunnat.